Babyface

Babyface is er voor de allerkleinste bengeltjes en heeft een jongens- en meisjeslijn. Deze lijn bestaat onder andere uit schattige t-shirts & topstruien & vesten en hippe broeken & leggings. Babyface ontwerpt kleding in de maten 44 t/m 116, verdeeld over twee verschillende collecties:

Babyface Newborn
Deze collectie is verkrijgbaar in de maten 50/56 tot 68. Deze super schattige, soms eigenwijze, kleding is gemaakt van zachte materialen, waardoor jouw kleintje zich heerlijk comfy voelt. Een ander belangrijk detail is dat de kleding in deze lijn niet alleen super schattig is, maar ook praktisch ontworpen is. Hierdoor kun jij je zoon of dochter gemakkelijk omkleden.

Babyface Toddler
Deze collectie is verkrijgbaar in de maten 68 t/m 116. Deze speelse, maar stoere kleiding is er voor de eigenzinnige dreumes die klaar is om de wereld te gaan ontdekken.

Babyface beleven
In onze winkel in het Brabantse Boxmeer kun je naar de kleertjes van Babyface komen kijken. Naast deze kleding van Babyface vind je in onze winkel ook super leuke items van vele andere merken.