Nik&Nik

Nik&Nik is styled in Amsterdam en heeft een complete jongen- en meisjeslijn. Deze lijn bestaat ondermeer uit hippe t-shirts & topstruien & vesten en onwijs leuke jurken & rokken waarmee kids eindeloos kunnen combineren. Om de looks helemaal compleet te maken hebben wij ook de schoenen en accessoires van Nik&Nik in ons assortiment. Naast de reguliere collectie is er ook een New Born lijn voor baby's van 0-9 maanden.  

Nikkie Plessen
Nikkie begon haar carrière als actrice. Ze was TV-host bij MTV en presenteerde programma's als "Best Fashion Designer". Daarnaast deelt ze wekelijks haar kennis als modedeskundige bij RTL Boulevard. De passie voor de mode industrie begon al toen ze nog erg jong was. In 2011 startte Nikkie Plessen haar damesmodelabel NIKKIE. Na dit enorme succes besloot ze vier jaar later Nik&Nik op te richten. Nikkie weet als moeder van twee kids als geen ander dat kinderen eigenwijs zijn en precies weten wat zij willen. Ze speelt hier met haar merk goed op in, en met succes!

Nik&Nik beleven
In onze winkel in het Brabantse Boxmeer kun je de producten van Nik&Nik zien, voelen en passen. Naast deze kleding van Nik&Nik vind je in onze winkel ook verrassende items van vele andere merken.