Shoesme

De oprichter van Shoesme, Michiel Slaats, merkte dat er bij het ontwikkelen van kinderschoenen altijd alleen werd gekeken naar de wijdtematen. Er werd niet gekeken naar de ontwikkeling van de voeten van kinderen in verschillende fases. Hierdoor kwam hij in 1999 met het eerste merk dat naar de fase en ontwikkeling van een kindervoetje kijkt.

Shoesme voorziet schoenen voor een baby die de eerste stapjes zet in andere behoeften dan schoenen voor een kind dat al spelenderwijs rond aan het rennen is. Zo leggen zij de focus bij ieder concept op de specifieke eigenschappen die de kindervoetjes nodig hebben, zoals flexibele zolen, stevigheid en ondersteuning.

In onze schoenencollectie hebben wij ook verschillende schoenen van Shoesme. Deze variëren van stoere sneakers tot hippe sandalen voor jongens en meisjes. Deze collectie is verkrijgbaar in de schoenmaten 18 t/m 31.

Shoesme beleven
Deze hippe schoenen, sneakers en sandalen kun je in onze winkel in Boxmeer komen passen. Naast deze schoenencollectie zijn er ook veel kledingartikelen verkrijgbaar van verschillende bekende merken. We zien je graag terug in onze gezellige winkel waar we je graag helpen en adviseren.