Snurk

De super toffe dekbedovertrekken van Snurk begonnen met een actie voor een goed doel. Een dekbedovertrek en hoeslaken met een print van een kartonnen doos en stoep. De opbrengsten van deze bijzondere ontwerpen gingen naar Stichting Zwerfjongeren Nederland. Binnen de kortste keren was de voorraad uitverkocht.

Maar de eigenaren, Peggy van Neer en Erik van Loo, hadden nog veel meer ideeën. Zij kwamen met veel verschillende ontwerpen die er strak en modern uitzien en waar iedereen wel onder zou willen slapen. Inmiddels worden hun super leuke dekbedovertrekken dan ook van Amsterdam tot aan Australië verkocht.

Naast deze geweldige dekbedovertrekken en kussenslopen, hebben wij van Snurk ook artikelen van de kledinglijn Horizontal Wear in ons assortiment. Deze kledinglijn is een combinatie tussen pyjama, jogging- en huispak. Het zijn super comfortabele outfits met een fotoprint die je zowel overdag als 's nachts kunt dragen. Deze kledinglijn bestaat ondermeer uit comfortabele broeken en shirts en is verkrijgbaar in de maten 104 t/m 152. Ook voor onze allerkleinsten hebben we rompertjes met super leuke print van het merk Snurk in de maten 56 en 68.

Snurk beleven
Deze bijzondere dekbedovertrekken en super comfy kleding kun je in onze winkel in Boxmeer komen voelen, bekijken en passen. Naast deze kleding van Snurk hebben wij ook vele andere verrassende items van verschillende merken in onze winkel liggen. We zien je graag terug in onze gezellige winkel.