Z8

Z8 (spreek uit als 'zacht') is in 2004 kleinschalig gestart met de verkoop van basic shirts in een paar verschillende kleuren. Ondertussen is Z8 uitgegroeid tot een volwaardig kinderkledingmerk en ze brengen elk jaar een nieuwe kledingcollectie op de markt. Ze hebben een kledinglijn voor baby's en een lijn voor kinderen. Z8 is een erg populair merk geworden en heeft sinds 2012 ook een aparte lijn voor de allerkleinsten, genaamd Z8 Newborn.

De kledingcollectie van Z8 bestaat ondermeer uit hippe t-shirts en broeken, stoere truien en leuke jurkjes. Maar ook accessoires, zoals coole caps, en schattige rompertjessokjes en boxpakjes mogen zeker niet ontbreken in deze toffe collectie. De kleding van de Newborn collectie is verkrijgbaar in de maten 50 t/m 68 en de kinderkledingcollectie is verkrijgbaar voor jongens en meisjes in de maten 56 t/m 128.

Z8 beleven 
In onze winkel in Boxmeer kun je deze super toffe kledingcollecties komen bekijken, voelen en passen. Naast deze kleding hebben we ook nog vele andere verrassende artikelen van verschillende merken.

Winter 18 / 19
Let op: in de week van 25 juni is bij Hemels voor Kinderen de nieuwe z8 wintercollectie newborn verkrijgbaar. Schrijf je in op de website voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe merken, trends en leuke acties.