Over ons

Hemels voor Kinderen Boxmeer PandHemels voor Kinderen Boxmeer

Welkom! Leuk je te zien in de website van dé hipste en grootste kinderkledingwinkel van de regio Boxmeer en Land van Cuijk.

Wij verkopen kinderkleding vanaf maat 44 tot en met maat 176. Naaste kleding zijn wij gespecialiseerd in kinderschoenen. Wij hebben onder andere de merken Nik&Nik (by Nikki Plessen), Ninni ViShoes Me en Vingino bij. Schoentjes, slippers en slofjes zijn te verkrijgen tot en met maat 39. Je kunt je kind helemaal aankleden bij ons! Van ondergoed, basic T-shirts en hemden, sokken, broeken, truien, jurkjes en leggings tot riemen en pyjama’s. Wij hebben altijd leuke (kraam)cadeautjes en hebbedingetjes voor de kids. Boekjes, spaarpotten, omslagdoeken, houten speelgoed, spelletjes en nog veel meer.

Je vindt onze mooie winkel in Boxmeer. Een gezellig dorp met een groot en bruisend winkelcentrum waar je gratis kunt parkeren. Overdag geen tijd om onze winkel te bezoeken? Wil gezellig alleen met vriendinnen winkelen? Of gewoon iets meer aandacht nodig? Bel ons even bellen om een afspraak te maken om privé te shoppen. Wij zorgen uiteraard dat de koffie klaar staat.

Anneke Kuenen

Anneke Kuenen Mijn naam is Anneke Kuenen (1983) en ik ben moeder van een zoon (2013) en een dochter (2014). In mei 2015 kwam ik in gesprek met de vorige eigenaresse van toen nog Hemels for Kids. Op 8 Juni 2015 kreeg ik de sleutel van mijn eigen winkel! Wauw, wat vond ik dat spannend. Een droom die ik als klein meisje altijd had (“een eigen winkel”) werd werkelijkheid. Na bijna 18 jaar ervaring in de detailhandel, waarin ik héél veel aspecten van het vak heb mogen leren bij een baas, was het dan toch een keer tijd mijn eigen uitdaging aan te gaan. Per 1 augustus 2016 is de naam veranderd in Hemels voor Kinderen en hebben we de complete huisstijl aangepast. Eigentijdser, stoerder, iets wat beter bij mij als persoon past.

Onze merken

Maat 44 tot en met 68 (newborn): Z8BabyfaceTumble ’n Dry, Beebielove en Little Label.

Maat 62 tot en met maat 92: Name ItZ8, BabyfaceTumble ’n Dry, Little LabelShoes Me en Beebielove.

Maat 92 tot en met maat 176 (jongens): VinginoRetour JeansNik&Nik (by Nikki Plessen), Mortenz, GabbianoName ItScotch Shrunk, Quapi, Little LabelClaessensTumble ’n DryZebra Trends, TopItmMuchachomaloDutch Dream Denim, Barts, Levi's en Z8.

Maat 92 tot en met maat 176 (meisjes): VinginoRetour Jeans, Chicamala, Nik&Nik (by Nikki Plessen)Little Miss JulietteName It, Levi's, Scotch R’Belle, QuapiLittle Label, Shoes MeClaessensZebra TrendsBarts, Ninni ViZ8, TopItmDutch Dream Denim, Petit Louie, Z8 en Tumble ‘n Dry.

Schoenen, slippers & sloffen: Braqeez, Shoesme, Nik&Nik, Ninni Vi, Red-Rag, Hip, Clic, Develab, Vingino, Halflinger, Ipanema

Kraamcadeaus

Je kunt bij Hemels voor Kinderen ook terecht voor een geboortelijst of kraammand (geboortemand). Een geboortelijst is een lijst van babykleertjes of andere cadeautjes die uitgezocht zijn door de (toekomstige) ouders. Op deze manier kun je het voor vrienden, familie en collega’s makkelijker maken om een leuk cadeautje uit te zoeken. Vraag naar de voorwaarden in de winkel of stuur een email naar info@hemelsvoorkinderen.nl

Een kraammand of geboortemand kun je laten samenstellen en laten bezorgen door het Hemels voor Kinderen-team. Het samenstellen gebeurt aan de hand van het gewenste bedrag, voorkeur voor een kleur, geslacht, enz… Je kunt een mand laten samenstellen vanaf 30 euro. Vraag naar de voorwaarden in de winkel of stuur een email naar info@hemelsvoorkinderen.nl