Betaalmethoden

BETAALMETHODEN

Hemels voor kinderen bied een diverse hoeveelheid betaalmiddelen om het shoppen zo aangenaam en gemakkelijk mogelijk te maken. Daarbij zijn alle betaalmethodes geheel gratis en worden er geen extra kosten in rekening gebracht.

iDeal is de meest gebruikte online betalingsmethode van Nederland. Ze werken samen met een groot aantal banken. Hierdoor is het mogelijk om in de betalingsomgeving van je eigen vertrouwde bank te betalen.

PayPal is dé veilige manier om online te betalen zonder uw gegevens te delen. Koppel je bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland). AfterPay voert voor Hemels voor Kinderen het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij Hemels voor Kinderen achteraf betalen tot een bedrag van € 150 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 250. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Bancontact is een van de populairste betaalmethoden in België.

Afhalen in Boxmeer, wanneer je er voor kiest om een bestelling af te halen in onze winkel in Boxmeer, kun je kiezen om af te rekenen in de winkel. Wij raden dat aan zodat je in de winkel gemakkelijk kunt ruilen.

American Express is een Amerikaanse financiële dienstverlener waarvan het hoofdkantoor in New York gevestigd is. Het is een van de bekendste merken ter wereld.

Pinnen met Maestro is betalen op de vertrouwde manier. Op vrijwel alle Nederlandse betaalpassen staat het Maestro logo. Met een Visa World Card betaal je snel, gemakkelijk en veilig. Overal ter wereld.

Mocht je op een andere manier willen afrekenen of mist je een optie? Neem dan contact met ons op: info@hemelsvoorkinderen.nl