Betaalmethoden

Betaalmethoden

Hemels voor kinderen bied een diverse hoeveelheid betaalmiddelen om het shoppen zo aangenaam en gemakkelijk mogelijk te maken.

Betalen is mogelijk via:

  • iDEAL
  • Paypal
  • Visa/Mastercard
  • Mister Cash
  • Maestro
  • After Pay

Het betaalverkeer heeft Hemels voor Kinderen uitbesteed aan Mollie Payment Service Provider. De achteraf betaling word verzorgd door After Pay. Het voordeel van deze ‘Payment Service Providers’ is dat je order gelijk de status betaald krijgt en dat je bestelling direct word verzonden. Daarbij zijn alle betaalmethodes voor jouw als klant geheel gratis en worden er geen extra kosten in rekening gebracht.

Achteraf betalen via AfterPay

AfterPay voert voor Hemels voor Kinderen het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat.

Je kunt bij Hemels voor Kinderen achteraf betalen tot een bedrag van € 150 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 250. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay.

Voor meer informatie verwijzen wij je graag door naar AfterPay.

Afhalen in de winkel in Boxmeer

Wanneer je er voor kiest om een bestelling af te halen in onze winkel in Boxmeer, heb je de mogelijkheid om af te rekenen in de winkel. Wij raden dat aan zodat je in de winkel gemakkelijk kunt ruilen.

Mocht je op een andere manier willen afrekenen of je mist een optie? Neem dan contact met ons op: info@hemelsvoorkinderen.nl