Betaalmethoden

Betaalmethoden

Hemels voor kinderen bied een diverse hoeveelheid betaalmiddelen om het shoppen zo aangenaam en gemakkelijk mogelijk te maken.

Betalen is mogelijk via:

  • iDEAL
  • Paypal
  • Creditcard
  • Bancontact
  • Klarna: Achteraf betalen

Het betaalverkeer heeft Hemels voor Kinderen uitbesteed aan Shopify Payments. Het voordeel van deze ‘Payment Service Providers’ is dat je order gelijk de status betaald krijgt en dat je bestelling direct word verzonden. Daarbij zijn alle betaalmethodes voor jouw als klant geheel gratis en worden er geen extra kosten in rekening gebracht.

Achteraf betalen via Klarna

Klarna voert voor Hemels voor Kinderen het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van Klarna ontvangt via de mail en deze ook direct aan hun betaalt. Ook is het mogelijk om dit via de Klarna app te regelen. Vanuit je Klarna account of met de Klarna app kun je je volledige betaaloverzicht inzien en veilig betalen.

Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met Klarna niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Klarna.

Voor meer informatie verwijzen wij je graag door naar Klarna.

Afhalen in de winkel in Boxmeer

Wanneer je er voor kiest om een bestelling af te halen in onze winkel in Boxmeer, heb je de mogelijkheid om af te rekenen in de winkel. Wij raden dat aan zodat je in de winkel gemakkelijk kunt ruilen.

Mocht je op een andere manier willen afrekenen of je mist een optie? Neem dan contact met ons op: info@hemelsvoorkinderen.nl