Te koop! Parfum, deodorant en scheerschuim.... HUH?

Te koop! Parfum, deodorant en scheerschuim. Badedas, zeep en alle kleuren nagellak. Dat was mijn winkelvoorraad op mijn zevende. Als kind speelde ik al winkeltje. Dat liep als een tierelier. Inmiddels ben ik moeder van twee kinderen, Jan (2013) en Evy (2014) en run ik mijn eigen, serieuze winkel. Precies zoals ik dat als klein meisje voor me zag en met net zo veel plezier!

Wie is die enthousiaste winkelier?

Ik ben Anneke, eigenaresse van Hemels voor Kinderen. In de twaalf jaar die ik in een optiekwinkel heb gewerkt bleef mijn droom voor een eigen winkel pruttelen. Toen ik moeder werd, kwamen alle ingrediënten samen. Een eigen winkel zoals ik dat vroeger speelde, maar dan met kinderkleding en voor de ‘echtes’!

 

Hemels voor Kinderen is sinds 2015 ‘the place to be’ voor kinderkleding. Wat begon als een klein winkeltje (80 m3) met jongens- en meisjeskleding en een klein beetje babykleding, is ondertussen uitgegroeid tot een winkel die sinds 2017 twee keer zo groot is en waar je ook voor tassen, schoenen, kraamcadeautjes en accessoires zeker slaagt!

Met inmiddels een eigen webshop, een unieke WhatsApp service en zeker ook voor jongens meer dan genoeg keuze is Hemels voor Kinderen een winkel die je zeker niet mag missen tijdens een dagje Boxmeer of een online shopsessie. We hebben al vele gezinnen groot zien worden. Van het allereerste boxpakje tot de eerste schooldag, de vele kinderfeestjes en de woeste puberbuien met crop tops en skinny jeans als onderwerp voor – soms eindeloze – discussies.

 

Maar moeders hebben altijd gelijk en zijn nooit ziek!

Dankzij mijn team – allemaal zelf ook moeder - draait mijn winkel altijd door en krijg je van ons eerlijk advies. Zelf sta ik ook nog steeds met veel liefde in de winkel. Daarnaast speur ik naar nieuwe collecties voor iedere portemonnee. Met merken zoals Rellix, Develab, Name It, Looxs, Like Flo, Malelions, LEVV Labels, Ai&Ko, NIK&NIK, Ballin, Indian Bluejeans, Retour, Bnosy en Shoesme voor jongens en meisjes van 0 t/m 16 jaar bieden we een gevarieerd assortiment. En altijd volgens de laatste trends! We kunnen alles bestellen. Ook wat niet in de winkel hangt of online in onze webshop op voorraad is, kunnen wij voor je regelen. Heb jij iets gezien waar je helemaal verliefd op bent? Wij zorgen dat het in je kast hangt!

 

Weetjes over Anneke:

 • Draagt zelf veel zwart
 • Heeft de hele dag honger
 • Lust alles, ook alle wijnen
 • Leeft met een kok
 • Is er nog niet over uit of dit een lust of een last is…
 • Heeft temperament
 • Maar ook een open persoonlijkheid

 

Weetjes over Hemels voor Kinderen:

 • Het team van Hemels voor Kinderen bestaat uit allemaal moeders en één oppas die graag moedert. Wij herkennen de zoete gezichten en de zure buien.
 • Jongens zijn bij ons geen ondergeschoven kindjes: we hebben héél veel keuze voor de boys.
 • Het Hemels team heeft speciale cursussen gevolgd om de juiste schoenen aan te meten. In de winkel meten we de voetjes voor je op en kijken we naar de vorm. Vervolgens gaan we samen op zoek naar de leukste schoenen die aansluiten bij de voeten en wensen van jouw zoon en/of dochter.
 • Bij ons mag iedereen naar de wc: geen getrappel of samengeknepen billen.
 • De snoeppot weten de kinderen feilloos te vinden. Mentos, Fruittella, de Snipits rolletjes die we allemaal kennen en de hamburgertjes in de plastic doosjes zijn favoriet. En natuurlijk rozijntjes voor de allerkleintjes. “Want je hebt zo goed en lief gepast!” En we hebben altijd een snoepje van de maand!
 • Voor ouders, opa’s, oma’s, ooms en tantes is er geen warme drank. Dat vinden we gevaarlijk voor de kindjes. Wel is er alle aandacht en tijd voor het uitzoeken van de leukste setjes.
 • We delen graag wastips. Zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van onze toffe kleding! Volg hiervoor ook onze social media kanalen.
 • Op de Hemels blog delen we verhalen van andere moeders, de laatste trends en de leukste kindermode musthaves.
 • Wil je als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor de Hemels nieuwsbrief! Dat kan onderaan deze pagina.  

 

Waar vind ik deze gezellige winkel?

Je vindt onze winkel tegenover de Albert Heijn in hartje Boxmeer. Een bruisend Brabants dorp met veel leuke winkels en horeca gelegenheden, én waar je gratis kunt parkeren! De deur staat altijd open. We geven je graag geduldig advies, ver voorbij het moment dat je kind zelf geen geduld meer heeft. Ook zonder kinderen staan we voor je klaar. Kom kleding uitzoeken, ga thuis passen en krijg je geld terug als het toch niet past of de kritische passer het echt niet mooi vindt.

 

Heb je overdag geen tijd om onze winkel te bezoeken? Of wil je graag privé shoppen alleen of samen met vriendinnen? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Of shop gemakkelijk online. Zien we je snel?