Over ons

Hallo! Ik ben Anneke, eigenaresse van Hemels voor Kinderen. Zelf ben ik moeder van twee kinderen, Jan (2013) en Evy (2014). Na jarenlang met heel veel liefde werkzaam te zijn in de Retailbranche, begon de droom voor een eigen winkel steeds meer te kriebelen. Een eigen kinderkleding winkel met de leukste merken en waar je van top tot teen kunt slagen. Ik raakte in gesprek met de vorige eigenaresse, toen nog Hemels for Kids. Vanaf dat moment ging alles in sneltreinvaart. In de zomer van 2015 werd mijn droom werkelijkheid en was ik de nieuwe eigenaresse. In 2016 is de naam veranderd in Hemels voor Kinderen en hebben we de huisstijl aangepast. In 2017 heeft de winkel een complete make-over gehad en is de winkel twee keer zo groot geworden. We hebben het assortiment uitgebreid en er is een schoenenafdeling bij gekomen. Als kers op de taart hebben we een compleet nieuwe webshop ontwikkelt. Vanaf nu kun je makkelijk, snel en overal bij ons shoppen, wel zo makkelijk!

Bij Hemels voor Kinderen bieden we een uitgebreid aanbod aan baby- en kinderkleding én kinderschoenen, voor jongens en meisjes van 0 t/m 16 jaar. Ik vind het belangrijk om een gevarieerd aanbod te bieden en dat je met iedere portemonnee bij ons terecht kunt. Door te mixen en matchen kun je verschillende stijlen creëren, van stoer tot lief en van trendy tot nonchalant.

Niet alleen voor kinderkleding, accessoires en kraamcadeautjes kun je bij ons terecht maar ook voor trendy kinderschoenen. Naast de kwaliteit en de gewenste eigenschappen waar een kinderschoen aan dient te voldoen, houden we de laatste trends nauwlettend in de gaten. Speciaal voor jou gaan wij op zoek naar de leukste kinderschoenen. Het Hemels team heeft speciale cursussen gevolgd en weten precies waar ze op moeten letten. In de winkel meten we de voetjes graag voor je op en kijken we naar de vorm van de voeten. Samen gaan we op zoek naar de leukste schoenen die aansluiten bij de voeten en wensen van jouw zoon en/of dochter. Ook online via onze webshop kun je de schoenen bestellen. Kom je er even niet uit, of wil je graag advies? Het Hemels team helpt je graag!

Hemels voor Kinderen onderscheidt zich door het bieden van een compleet aanbod, persoonlijke aandacht en advies. Ons team heeft jarenlang ervaring op het gebied van kinderkleding en daarnaast zijn de meeste van ons ook moeder. Hierdoor weten ze precies waar ze op moet letten.

Je vindt onze winkel in het gezellige dorp Boxmeer. Een bruisend Brabants dorp met veel leuke winkels en horeca gelegenheden, waar je gratis kunt parkeren! Heb je overdag geen tijd om onze winkel te bezoeken? Of wil je graag privé shoppen alleen of samen met vriendinnen? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Op onze vernieuwde website kun je makkelijk en snel online kinderkleding, accessoires en schoenen bestellen. Heb je vragen of advies dan helpen wij je graag! Op de Hemels blog delen we verhalen van andere moeders, de laatste trends en de leukste kindermodemusthaves. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor de Hemels nieuwsbrief!