Garantievoorwaarden Schoenen

Niet iedere schoen is geschikt voor ieder kind…

Kinderen spelen en ontdekken natuurlijk graag, maar dat betekent niet dat de schoenen bestand zijn tegen al dat rennen, kruipen, klimmen en klauteren. Zo is de ene type schoen kwetsbaarder dan de andere.

Een echte avonturier heeft andere schoenen nodig dan een boekenwurm. Een toffe witte sneaker zal bij jou profvoetballer in spé bijvoorbeeld zo omgetoverd zijn tot een groene, kale schoen.

Houd daarom met de keuze van de schoen rekening met de manier waarop jouw kinderen met hun schoenen omgaan.

Garantievoorwaarden Hemels voor Kinderen

De schoenen in onze collectie zijn allemaal gemaakt van hoogwaardige materialen en horen geen productiefouten te bevatten. Is de schoen niet goed geproduceerd, dan maak je uiteraard aanspraak op onze garantie.

Mocht je ergens niet tevreden over zijn of mocht er iets niet goed zijn met de schoenen? Kom dan in ieder geval altijd terug naar onze winkel of neem contact met ons op.

Wij helpen je graag verder en zullen naar alle redelijkheid altijd zoeken naar een passende oplossing.

Wij geven geen garantie op:

Beschadigde of verloren kwetsbare applicaties zoals ritsen, bloemetjes, bedels, studs, stenen, pailletten, glitters, coatings of een ketting aan een schoen of laars.

Een beschadigde neus door bijvoorbeeld schuren over de grond, wrijving bij schommelen of remmen op de fiets met de neus van de schoen.

Slijtage of beschadigingen aan de hiel als gevolg van het onzorgvuldig aan- en uittrekken en te ‘los’ dragen van de schoen;

Andere problemen of beschadigingen als het gevolg van buitengewoon gebruik of slijtage, gebrekkig onderhoud en schade door vocht of andere ongebruikelijke invloeden van buitenaf.

Bij Hemels voor Kinderen bieden we verschillende producten aan om je schoenen mooi en fris te houden. We adviseren je graag.

Meer weten over de garantie bij de schoenen? Vraag naar de voorwaarden in onze winkel of e-mail naar info@hemelsvoorkinderen.nl